Bejelentkezés
| Regisztráció|

Elfelejtettem a jelszavam
Kosár
0 tétel: 0 HUF
A kosár jelenleg üres.
Kosár részletes tartalma, vásárlás »
Termékcsoportok Összes

Újgenerációs nyomtatványok a Pátriától!

2016. 04. 11.

Új prémium minőségű nyomtatványok a kínálatunkban.
Az újgenerációs Számlát és az Egyszerűsített készpénzfizetési számlát a fejlesztés során számos praktikus, a felhasználást segítő jellemzővel bővítettük. A ragasztókötött kivitelnek köszönhetően a felhasználók egy olyan tartós nyomtatványt vehetnek kézbe, amely a mindennapos intenzív használat mellett is megállja a helyét. A borító tervezésénél ugyanakkor nem csak a tartósságot, hanem a funkcionalitást is figyelembe vettük, ezért visszahajló borítóval láttuk el a nyomtatványokat. Míg az elülső visszahajló fül segítségével elválaszthatóak és összefoghatóak a felhasznált tőpéldányok, addig a hátulsó fül alátétkartonként használható a lapok kitöltése során.
A kitöltési hibák megelőzésére jól látható, oldalanként eltérő színezésű lapszámozást alkalmaztunk. A garnitúraragasztott belíveknek köszönhetően - miközben a lapok egyszerűen szétválaszthatók - garantált, hogy egyetlen sorszám sem marad kitöltetlen.
Vége az elszakadt, elkeveredett példányoknak! A könnyebb lefűzhetőség, rendezhetőség érdekében a lapokat nem csak vonalperforációval, hanem lyukasztással is elláttuk, így nem csak szakadásmentesen téphető ki egy-egy lap, hanem akár azonnal gyűrűsmappákba is rendezhető.
Újdonság, hogy mostantól QR-kódot is tartalmaznak a nyomtatványok, amelyet  beolvasva részletes termékleírást és praktikus tanácsokat érhet el a felhasználó. Emellett a borítón a termék minden adatát tartalmazó DataBar vonalkód és a kiskereskedelmi cikkazonosítást szolgáló EAN-13 vonalkód is megjelenik.
 
Az újtípusú nyomtatványokat itt rendelheti meg: