Bejelentkezés
| Regisztráció|

Elfelejtettem a jelszavam
Kosár
0 tétel: 0 HUF
A kosár jelenleg üres.
Kosár részletes tartalma, vásárlás »
Ingyenes házhoz szállítás
több ezer termékre
Személyes átvétel
országos szaküzlethálózatunkban
Kiváló ár-érték arányú
saját gyártású termékek
Kényelmes és biztonságos
vásárlás az Ön igényei szerint
Termékcsoportok Összes

A  Pátria Papír webáruházban megrendelt termékeit személyes átvétel során, vagy a GLS vagy Trans-o-flex Hungary Kft. csomagküldő szolgálattal juttatjuk el az Önhöz.

Azonos felhasználói fiókból, egy korábbi megrendelés leadását követően indított újabb megrendelést nincs lehetőségünk összevárakoztatni, az egyes csomagokat külön kézbesítjük.
 

Személyes átvétel:

Amennyiben a vásárlási folyamat során a személyes átvétel opciót választotta, megrendelt termékeit az Ön által kiválasztott Pátria Papír üzletben veheti át. A személyes átvétel minden esetben ingyenes, a vásárlás összegén felül nem számítunk fel átvételi díjat. A munkanapokon 16.00 óráig leadott rendeléseket a futárszolgálat várhatóan már a következő munkanapon, de legkésőbb 3 munkanapon belül kiszállítja a kiválasztott átvételi pontra. Amint csomagja megérkezik az átvevőpontra, munkatársaink telefonon értesítik. Megrendelése a választott üzlet nyitvatartási idejében bármikor átvehető. Az átvételi folyamat megkönnyítése érdekében kérjük, vigye magával a megrendelést visszaigazoló e-mailben található rendelési azonosítót.

Személyes átvétel esetén üzleteinkben készpénzes, utalványos és bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk.
 
Házhozszállítás
Házhozszállítás esetén termékeit a GLS vagy Trans-o-flex Hungary Kft. csomagküldő szolgálat munkatársai fogják kézbesíteni. A munkanapokon 16.00 óráig leadott rendeléseket a futárszolgálat várhatóan már a következő munkanapon, de legkésőbb 3 munkanapon belül kiszállítja a kiválasztott átvételi pontra. Csomagját hétfőtől péntekig az átadást követő munkanapon kézbesítik. A kézbesítés várható idejéről a futárszolgálat e-mailban előre tájékoztatja. 
 
Csomagkövetés
A kézbesített csomagokat minden esetben csomagszámmal, vagy referenciaszámmal látjuk el, így online nyomonkövethető a csomag útja a futárszolgálat oldalán.
 
Sikertelen kézbesítés
Abban az esetben, ha a kézbesítés sikertelen, a futár e-mailes értesítőt küld a kézbesítési kísérletről. Ugyanebben az e-mailben van lehetősége új kézbesítési időpontot egyeztetni.
 
Szállítási díjak:
 

Rendelés értéke

Futár

Utánvét

Átvétel Pátria Papír üzletben

1999 Ft-ig

1050 Ft

+ 200 Ft

ingyenes

2000 -5999 Ft-ig

850 Ft

6000 -9999 Ft-ig

450 Ft

10000 Ft-tól

ingyenes

 
Nemzetközi szállítás:
 
A Pátria Zrt. nem vállal nemzetközi szállítást, termékeinket csak országhatáron belüli címre áll módunkban eljuttatni.