Bejelentkezés
| Regisztráció|

Elfelejtettem a jelszavam
Kosár
0 tétel: 0 HUF
A kosár jelenleg üres.
Kosár részletes tartalma, vásárlás »
Ingyenes házhoz szállítás
10.000 ft feletti vásárlásnál
Személyes átvétel
országos szaküzlethálózatunkban
Vásárlás regisztráció nélkül,
belépés közösségi fiókkal
Kényelmes és biztonságos rendelés
a Te igényeid szerint
Termékcsoportok Összes
 

A közel 400 munkavállalót foglalkoztató, 100% hazai tulajdonban lévő Pátria Nyomda Zrt. Magyarország egyik vezető nyomdaipari, illetve papír-, író- és irodaszer kis- és nagykereskedelmi cége. Az 1893-ban alapított vállalkozásunk a nyomdai szolgáltatások és papír-írószer és irodaszer értékesítése mellett tanügyi nyomtatványok és bélyegzők gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

 

Magyarország legnagyobb irodaszer-bolthálózatával rendelkezünk: kilenc  üzletünk a fővárosban, további tizenöt Pátria Papír szaküzlet pedig elsősorban a megyeszékhelyeken található.  Viszonteladói értékesítésben mintegy 3500 szerződött partnert szolgálunk ki rendszeresen.

 

A kiváló ár-érték arányú, saját gyártásban készülő árucikkeken kívül nagy hangsúlyt fektetünk a magas minőségű importtermékek beszerzésére is. Több neves külföldi és hazai gyártó választékának biztosítása mellett számos kiemelt nemzetközi márka kizárólagos képviseletét, forgalmazását is ellátjuk.

 

Rendkívül széles termékkört biztosítunk viszonteladó partnereinknek és lakossági vásárlóinknak, kínálatunkban több mint 20 000 irodaszer, írószer, papíráru, iskolaszer, különféle felhasználású ügyviteli, önkormányzati, egészségügyi és agrárnyomtatvány, valamint kreatív és dekorációs termékek szerepelnek.