Bejelentkezés
| Regisztráció|

Elfelejtettem a jelszavam
Kosár
0 tétel: 0 HUF
A kosár jelenleg üres.
Kosár részletes tartalma, vásárlás »
Termékcsoportok Összes
Azonos felhasználói fiókból, egy korábbi megrendelés leadását követően indított újabb megrendelést nincs lehetőségünk összevárakoztatni, az egyes csomagokat külön kézbesítjük.
 

Személyes átvétel

Amennyiben a vásárlási folyamat során a személyes átvétel opciót választottad, a megrendelt termékeket az általad kiválasztott Pátria Papír szaküzletben veheted át. A személyes átvétel minden esetben ingyenes, a vásárlás összegén felül nem számítunk fel átvételi díjat. A munkanapokon 16.00 óráig leadott rendeléseket a futárszolgálat várhatóan már a következő munkanapon, de legkésőbb 3 munkanapon belül kiszállítja a kiválasztott átvételi pontra. Amint csomagod megérkezik az átvevőpontra, munkatársaink telefonon értesítenek, és megrendelésedet a választott üzlet nyitvatartási idejében bármikor átveheted. Az átvételi folyamat megkönnyítése érdekében kérjük, vidd magaddal a megrendelést visszaigazoló e-mailben található rendelési azonosítót.

Személyes átvétel esetén üzleteinkben készpénzes, utalványos és bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk.
 
Házhoz szállítás
Házhoz szállítás esetén a megrendelt termékeket az Express One Hungary Kft. munkatársai kézbesítik. A munkanapokon 16.00 óráig leadott rendeléseket a futárszolgálat várhatóan már a következő munkanapon, de legkésőbb 3 munkanapon belül kiszállítja a megadott címre, a kézbesítés várható idejéről a futárszolgálat e-mailben küld tájékoztatást.  
 
Csomagkövetés
A kézbesített csomagokat minden esetben csomagszámmal, vagy referenciaszámmal látjuk el, így online nyomon követhető a csomag útja a futárszolgálat oldalán.
 
Sikertelen kézbesítés
Abban az esetben, ha a kézbesítés sikertelen, a futár e-mailes értesítőt küld a kézbesítési kísérletről. Ugyanebben az e-mailben van lehetőség új kézbesítési időpontot egyeztetni.
 
Szállítási díjak:
Rendelés értéke Házhoz szállítás Utánvét Átvétel Pátria Papír szaküzletben
19999 Ft-ig 1 050 Ft 200 Ft ingyenes
20000 Ft-tól ingyenes
 
Nemzetközi szállítás:
 
A Pátria Zrt. nem vállal nemzetközi szállítást, termékeinket csak országhatáron belüli címre áll módunkban eljuttatni.