Bejelentkezés
| Regisztráció|

Elfelejtettem a jelszavam
Kosár
0 tétel: 0 HUF
A kosár jelenleg üres.
Kosár részletes tartalma, vásárlás »
Termékcsoportok Összes
Azonos felhasználói fiókból, egy korábbi megrendelés leadását követően indított újabb megrendelést nincs lehetőségünk összevárakoztatni, az egyes csomagokat külön kézbesítjük.
 
Házhoz szállítás
Házhoz szállítás esetén a megrendelt termékeket az Express One Hungary Kft. munkatársai kézbesítik 5 munkanapon belül a megadott címre, a kézbesítés várható idejéről a futárszolgálat e-mailben küld tájékoztatást.  
Csomagkövetés
A kézbesített csomagokat minden esetben csomagszámmal, vagy referenciaszámmal látjuk el, így online nyomon követhető a csomag útja a futárszolgálat oldalán.
Sikertelen kézbesítés
Abban az esetben, ha a kézbesítés sikertelen, a futár e-mailes értesítőt küld a kézbesítési kísérletről. Ugyanebben az e-mailben van lehetőség új kézbesítési időpontot egyeztetni.
Szállítási díjak:

Rendelés értéke

Házhoz szállítás

Átvétel Pátria Papír szaküzletben

20 000 Ft-ig

1050 Ft

700 Ft

20 000 Ft-tól

ingyenes

ingyenes

Nemzetközi szállítás:
A Pátria Zrt. nem vállal nemzetközi szállítást, termékeinket csak országhatáron belüli címre áll módunkban eljuttatni.
 

Személyes átvétel

Amennyiben a vásárlási folyamat során a személyes átvétel opciót választottad, a megrendelt termékeket az általad kiválasztott Pátria Papír szaküzletben veheted át. Amennyiben a rendelésed értéke bruttó 20 000 ft feletti, a személyes átvétel ingyenes, a vásárlás összegén felül nem számítunk fel átvételi díjat. 20 000 Ft alatti rendelés esetén bruttó 700 Ft az átvétel díja. Amint csomagod megérkezik az átvevőpontra, munkatársaink telefonon értesítenek, és megrendelésedet a választott üzlet nyitvatartási idejében bármikor átveheted. Az átvételi folyamat megkönnyítése érdekében kérjük, vidd magaddal a megrendelést visszaigazoló e-mailben található rendelési azonosítót.

Személyes átvétel esetén üzleteinkben készpénzes, utalványos és bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk.