Bejelentkezés
| Regisztráció|

Elfelejtettem a jelszavam
Kosár
0 tétel: 0 HUF
A kosár jelenleg üres.
Kosár részletes tartalma, vásárlás »
Ingyenes házhoz szállítás
több ezer termékre
Személyes átvétel
országos szaküzlethálózatunkban
Kiváló ár-érték arányú
saját gyártású termékek
Kényelmes és biztonságos
vásárlás az Ön igényei szerint
Termékcsoportok Összes

A  Pátria Papír webáruházban megrendelt termékeit személyes átvétel során, vagy az Express One csomagküldő szolgálattal juttatjuk el az Önhöz.

Azonos felhasználói fiókból, egy korábbi megrendelés leadását követően indított újabb megrendelést nincs lehetőségünk összevárakoztatni, az egyes csomagokat külön kézbesítjük.
 

Személyes átvétel:

Amennyiben a vásárlási folyamat során a személyes átvétel opciót választotta, megrendelt termékeit az Ön által kiválasztott Pátria Papír üzletben veheti át. A személyes átvétel minden esetben ingyenes, a vásárlás összegén felül nem számítunk fel átvételi díjat. A munkanapokon 16.00 óráig leadott rendeléseket a futárszolgálat várhatóan már a következő munkanapon, de legkésőbb 3 munkanapon belül kiszállítja a kiválasztott átvételi pontra. Amint csomagja megérkezik az átvevőpontra, munkatársaink telefonon értesítik. Megrendelése a választott üzlet nyitvatartási idejében bármikor átvehető. Az átvételi folyamat megkönnyítése érdekében kérjük, vigye magával a megrendelést visszaigazoló e-mailben található rendelési azonosítót.

Személyes átvétel esetén üzleteinkben készpénzes, utalványos és bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk.
 
Házhozszállítás
Házhozszállítás esetén termékeit az Express One csomagküldő szolgálat munkatársai fogják kézbesíteni. A munkanapokon 16.00 óráig leadott rendeléseket a futárszolgálat várhatóan már a következő munkanapon, de legkésőbb 3 munkanapon belül kiszállítja a kiválasztott átvételi pontra. Csomagját hétfőtől péntekig az átadást követő munkanapon kézbesítik. A kézbesítés várható idejéről a futárszolgálat e-mailban előre tájékoztatja. 
 
Csomagkövetés
A kézbesített csomagokat minden esetben csomagszámmal, vagy referenciaszámmal látjuk el, így online nyomonkövethető a csomag útja a futárszolgálat oldalán.
 
Sikertelen kézbesítés
Abban az esetben, ha a kézbesítés sikertelen, a futár e-mailes értesítőt küld a kézbesítési kísérletről. Ugyanebben az e-mailben van lehetősége új kézbesítési időpontot egyeztetni.
 
Szállítási díjak:
 

Rendelés értéke

Futár

Utánvét

Átvétel Pátria Papír üzletben

1999 Ft-ig

1050 Ft

+ 200 Ft

ingyenes

2000 -5999 Ft-ig

850 Ft

6000 -9999 Ft-ig

450 Ft

10000 Ft-tól

ingyenes

 
Tanügyi rendelések házhozszállítási díjáról, érdeklődjön a tanugy@patria.hu e-mail címen!
 
Nemzetközi szállítás:
 
A Pátria Zrt. nem vállal nemzetközi szállítást, termékeinket csak országhatáron belüli címre áll módunkban eljuttatni.